ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № SPE001-UA-20240320-69393


Найменування оператора електронного майданчика, через якого було заведено лот в ЕТС (опубліковано інформаційне повідомлення про приватизацію об’єкта приватизації): ТОВ "Українська Універсальна Біржа"

Орган приватизації/ організатор аукціону: РЕГІОНАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ ПО ОДЕСЬКІЙ ТА МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ

Статус електронного аукціону: Аукціон відмінено

Найменування лота: Єдиний майновий комплекс державного підприємства "БІЛГОРОД - ДНІСТРОВСЬКИЙ МОРСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНИЙ ПОРТ"
  1. - Будівлі та споруди морського торговельного порту за адресою: Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Шабська, 81. До складу об`єкту входять будівлі та інші споруди (відкриті вантажні склади та вантажні майданчики, автодорога, естакада зливу ПММ з підземними ємностями, рейкові кранові колії, залізничні шляхи, артсвердловини, бункер для переробки зернових, тощо), у т.ч. 38 об`єктів, що не підлягають державній реєстрації.
  2. Будівлі та споруди бази відпочинку "Прибой" за адресою :Одеська область, м.Білгород-Дністровський, смт.Затока, бульвар Золотий беріг, 93. До складу об`єкту входять будівлі службово-побутового призначення, спальні корпуси, будинки відпочинку та інші споруди, у т.ч. 4 об`єкта, що не підлягають державній реєстрації .
  3. Портопункт "Бугаз" складається із будівель адміністративно-побутового призначення, складських приміщень та інших споруд, у т.ч. об`єктів, що не підлягають державній реєстрації (4 об`єкта). В пункт заходить власна залізнична гілка. Адреса розташування: Одеська область, м.Білгород-Дністровський, смт.Затока, вул.Приморська,1.

Стартова ціна лота: 91 973 446,39 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 27.03.2024 16:22:13