ПРОТОКОЛ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № LLD001-UA-20240305-62640


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ТОРГОВО-СИРОВИННА БІРЖА "ГАЛКОНТРАКТ"

Номер лота: 001

Організатор аукціону: Виконавчий комітет Новороздільської міської ради

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Аукціон (з умовами) з передачі в оренду вбудованих нежитлових приміщень цокольного поверху у житловому будинку, загальною площею 304,0 м2, розташованого по вул. Чорновола, 12, м. Новий Розділ, Стрийського району, Львівської області
  1. Вбудовані нежитлові приміщення цокольного поверху у житловому будинку, загальною площею 304,0 м2, розташованого по вул. Чорновола, 12, м. Новий Розділ, Стрийського району, Львівської області. Вбудовані нежитлові приміщення є в стані придатному до використання з необхідністю проведення поточного, санітарного ремонту, забезпечені електропостачанням, теплопостачанням, водопостачанням та водовідведенням. Приміщення входять до складу чотирьохповерхового житлового будинку. Фундамент – залізобетонні блоки. Стіни цегляні. Віконний блок – металопластикові та дерев’яні вікна з решітками, двері металеві зовнішні в задовільному стані та виконують свою функцію. Підлога плитка, бетон. .

Стартовий розмір орендної плати: 5 486,40 грн, у т.ч. ПДВ 914,40 грн

Розмір гарантійного внеску: 10 972,80 грн

Розмір гарантійного внеску для чинного орендаря: __________ грн

Розмір реєстраційного внеску: 710,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 29.03.2024 16:35:31

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВ "ТОРГОВО-СИРОВИННА БІРЖА "ГАЛКОНТРАКТ"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: Виконавчий комітет Новороздільської міської ради



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.