ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № ALE001-UA-20231102-31274


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР МВС В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Програмно – апаратний комплекс у складі: пристрій для зчитування підпису Wacom STU-300, штатив Giottos GT-400, диск CD-R 700 MB Verbatim, цифровий принтер CP 500 Toppan, цифрова дзеркальна фотокамера Canon EOS1100D в комплекті з об'єктивом 18-55IS II
  1. Програмно – апаратний комплекс застосовувався для виготовлення бланків національного посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та інших документів, що потребують використанням спеціальних елементів захисту. Вказаний програмно-апараинмй комплекс знаходиться в неробочому стані інв. № 101460134 Експертиза технічного стану виявила наступні поломки: - знос направляючих картки; - забруднення транспортного тракту; - принтер друкує з забрудненням; - знос нагрівального валу; - вийшла з ладу головна плата управління; - пошкоджено обидві касети.

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 57 555,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 5 755,50 грн

Розмір реєстраційного внеску: 340,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 20.11.2023 20:00:03

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР МВС В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.