ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № CSE001-UA-20240328-37859


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"

Номер лота: 1

Організатор аукціону: ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КАРАТ-АВТО"

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): продаю готельно ресторанний комплекс
  1. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! Продається готельно-ресторанний комплекс «Хутір» розташований у найбезпечнішому регіоні України, на автодорозі Золотоноша - Черкаси Сміла – Умань - Одеса.(171км+290м). Поряд АЗС. Звенигородщина – географічний центр України, Шевченків Край, мальовнича перлина Наддніпрянщини. Площа території 0,40га. Загальна площа комплексу 1150 м.кв. Ціна - $350 000 Територія комплексу закритого типу. У комплекс заведені усі комунікації. Комплекс чудово підходить для комфортного проживання та відпочинку. Це місце, що поєднує кристально чисте повітря, чарівний запах лісів і лікувальні дари природи. Сам комплекс знаходиться на доглянутій ділянці. Охоронна система по комплексу і по всьому периметру ділянки, в будівництві використовувалися виключно екологічно чисті матеріали. Весь комплекс просякнутий чистою світлою атмосферою і затишною обстановкою. Включає готель(12 номерів, люкс, напівлюкс, економ.), 5 окремих гостьових будинків, окремий будинок для віп-відвідувачів, літню терасу, альтанку, сауну з басейном і більярдним залом. Ресторан Загальна площа 355,3м.кв. місткість 150людей Основний зал + банкетний зал(1поверх) Окремо розташована мангальна зона Велика парковка. Ділянка обгороджена. Власні системи водопостачання, каналізації, електроенергії. Ідеальне рішення для вашого бізнесу. Унікальність комплексу в її транспортному розташуванні: знаходиться на близькій відстані від важливих транспортних шляхів Одеса – Київ, Черкаси -Умань – Вінниця. Фотоогляд об’єкту додаю! За деталями телефонуйте!

Стартова ціна лота/стартовий розмір орендної плати: 14 000 000,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 140 000,00 грн

Розмір реєстраційного внеску: 1 700,00 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 09.04.2024 20:00:03

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Е-ТЕНДЕР"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КАРАТ-АВТО"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.